Kas

Yaklaşık 40 yıldır geleneksel olarak düzenlenen "Mesleki Yarışmalar"; Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması kategorilerinde düzenlenecek olan yarışmalara okulumuz içinde yapılan elemeler ile öğrencilerimiz tespit edildi. Gençlerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Kas

Öğrencilerimizin sergilediği zeybek oyunundan bir kesit.

Kas

Hedef 2023 YKS kapsamında kasım ayı deneme sınavımız gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK Ölümünün 84. Yıl Dönümünde Okulumuzda Anıldı.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Hayriye ÖZDEMİR ve Ayşe ÖZDİL öğretmenlerimizin rehberliğinde , okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım programı gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı program için teşekkür ederiz.

TADİLAT SONRASI OKULUMUZ

Kas

YKS Deneme sınavları yapılıyor.

HEDEF YKS 2023

Kas

Okulumuz Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin Hedef YKS 2023 kapsamında bir yıl boyunca yapılacak çalışmalar ve süreçler hakkında bilgilendirme için veli toplantımızı yaptık.

EYLEM PLANIMIZ

HEDEF YKS 2023 OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YKS SÜRECİ HAKKINDA SEMİNER

HEDEF YKS 2023 OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YKS SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuzun 12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerine Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmeni Tuğba KARAMEŞE tarafından üniversiteye hazırlık süreçleri , istatikler , verimli ders çalışma teknikleri ile stresle başa çıkma yolları hakkında seminerler devam ediyor.

Kas

Okulumuz koordinatör Müdür Yardımcımız Sena TÜTÜNCÜ ve Koordinatör Öğretmen Semih KABA tarafından HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar ve etkinlikler, 11. ve 12.sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Kas

HEDEF YKS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA AKADEMİK TAKİP KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI.

12. sınıf ve 11. sınıf öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık kapsamında yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarda görev alan ve öğretmenlerimizden oluşan Akademik Takip Komiyonu'muzun toplantısını gerçekleştirdik.DYK kurslarında görev alan öğretmenlerimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimizin de aralarında bulunduğu öğretmen arkadaşlarımız ile Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu.Toplantıda öğrenci koçluğu yol haritası ve uygulamaları, DYK Kurslarının işleyişi ve sürekliliği, yapılacak deneme sınavları ve analizleri ve süreç içerisinde yapılacak rehberlik çalışmaları gibi başlıklar üzerinde görüşülerek gerekli görev dağılımları belirlendi.

Kas

12. Sınıf ve 11. Sınıf öğrencilerimiz için üniversiteye hazırlık kapsamında yıl içerisinde yapacağımız çalışmaların yol haritasını HEDEF YKS 2023 başlığı altında okulumuz öğretmenlerine tanıtımını yaptık.

Ekm

29 Ekim 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti bu yıl 99. yaşını kutlayacak.

Ekm

İmam Hatiplerin kuruluşunun 71.yıl dönümünde slaytlarla başlayan günümüz , Meslek Dersleri Öğretmenimiz Feyza IŞIK rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile devam etti. Programa katılan İmam Hatip Lisesi mezunlarının konuşmalarıyla süslediği programımız , kuruluş yıldönümümüzde geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz pilav ikramımızla sona erdi. İkramımıza sponsor olan Belediye Başkanımız Fatih TOSYALI'ya teşekkürlerimizle.