Sala ve Salavat Yarışması Sonuçları Şu Şekildedir:

Sala Yarışması :

1. Muhanned Haidir BİTAR

2.Abdullah ELZİYEDİ

3. Faruk Can DELİ

Salavat Yarışması

1. (Grup) Muhanned BİTAR - Abdullah ELZİYEDİ-Muhammed ALDAHER-Erdem Emir YANMAZ

1. Abdulcelil BAYRAM

2. Ahmed DERVİŞ -Hadi HABBAL- Muhammed SHAİB

3.Hasan Emir BALCI-İsmail KÖSE-Ertuğrul ÇAM

Ara

Meslek Dersleri Öğretmenimiz Havva BAĞCI TÜLÜ'nün rehberliğinde okulumuzda Sala ve Salavat yarışması yapıldı. 1 aylık bir çalışma sonrasında iyiler içinden en iyileri seçmek üzere okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerinden oluşan jüri birincileri belirledi. Ödül töreninin karne gününde yapılmasına karar verildi. Süleyman Çelebi'nin tanıtıldığı kısa bir sinevizyon gösterminin ardından yapılan yarışma izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Hayriye ÖZDEMİR'in rehberliğinde yetenekli öğrencilerimiz mısraları çizgilerle buluşturdu. Tam bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkan sergimiz öğrencilerimiz , velilerimiz , ziyaretçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenlerimiz Hayriye ÖZDEMİR , Tuğba KARAMEŞE ve Mevlüde ŞEKER'in şahsında öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Ara

DYK Motivasyon Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle öğretmenlerimiz çiğ köfte partisi düzenlediler. Dönem yorgunluğunu atmak ve yazılı sınavlara yüksek moralle girmek için düzenlenen etkinlikler öğrencilerimizin morallerinin artmasına ve motive olmalarına yardımcı oldu. DYK öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Arabuluculuk günümüzde her alanda geleneksel önemini tazeledi. Öğrencilerimizin seçtikleri arabulucularımız Feyza IŞIK öğretmenimizin verdiği arabuluculuk eğitimini aldılar. "Her yasal olan hak helal değildir" anlayışıyla daha empatik , daha saygılı , daha sevecen bir toplum için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

9/B Sınıfı veli toplantısı , Sınıf Öğretmeni Feyza IŞIK'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya katılan ders öğretmenleri daha iyi bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak için genel manada ve bire bir öğrenciler hakkında konuşup velilerin görüş ve önerilerini dinlediler. Bu verimli toplantı için öğretmenlerimize ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Hedef YKS 2023 kapsamında DYK değerlendirme sınavları başarıyla tamamlandı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Veli toplantılarımız devam ediyor. 11/C sınıfından karelerin paylaşıldığı veli toplantımızda ders öğretmenleri rehber öğretmenimiz öğrenci velileriyle hem toplu hem bire bir görüşerek daha iyi bir gelecek için bilgi ve deneyim alışverişinde bulundular. Sınıf öğretmenimiz Mehmet KAHRAMAN'a , ders öğretmenlerimize ve toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirmelerinin yanı sıra akıl ve zeka oyunlarında da oldukça istekli ve aktifler. Aslı CEBECİK öğretmenimizin rehberliğinde 9/B sınıfı kendi aralarında çeşitli akıl ve zeka oyunlarıyla bir müsabaka düzenlediler. Okul genelinde yapacağımız müsabakaların ilki öğrenci ve öğretmenlere keyifli anlar yaşattı. Öğretmenimize ve 9/B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İnsan Hakları haftası münasebetiyle okulumuzda panolar hazırlandı. Öğrencilerimizin hazırladıkları görseller ve sınıflarda izletilen videolarla okulumuzda konuya ilişkin farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Duygu Fatma ATAKAN ve Çiçek YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Dünya İnsan Hakları Günüİnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin 1948'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edildiği gün olan 10 Aralık'ta kutlanmaya başlamıştı.

Ara

Hedef YKS 2023 kapsamında Okulumuz  ve İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile İskenderun Teknik Üniversitesine okul gezimizi gerçekleştirdik.

Ara

Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali HAYTAZ okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet eden Müdürlerimize çalışmalarımızdan örnekler sunduk. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Türkiye Geneli TYT Denemesi gerçekleştirildi. Hedef 2023 YKS planımızı aksamadan gerçekleştiren sorumlu öğretmenimiz Semih KABA'ya ve tüm öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Ökulumuz meslek dersleri öğretmenleri ve öğrencilerimiz , Ferah Evler Camii'nde Öğretmenler Günü Programı düzenleyerek şehit ve ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimiz için hatim hediye ettiler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Kendileriyle çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğumuz öğretmenlerimiz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. İyi ki bizim öğretmenimizsiniz.